Voorstellen

Resultaatgericht Adverteren? Hierbij helpt AdPUB U graag Scoren!

 

Even voorstellen,

Aangenaam, wij zijn AdPUB.nl, HET Bouwen, Wonen en Vastgoed Advertentienetwerk van Nederland!

Het meeste werk hebben we met het bouwen van een uitgebreid netwerk al voor u verricht. Bezoekers surfen reeds actief op ons netwerk, bestaand uit een ruim groeiend aanbod van bouwgerelateerde websites bomvol informatie.

Want de bekende zoekmachines weet goed van ons bestaan… Dus zo helpen we ook uw campagne met vliegende start vooruit!

 

Over Ons

Met de kennis van anderhalf decennium bouwkundige B&U praktijkervaring is ons netwerk afgelopen jaren ontwikkeld. Gerben Roberg is als oprichter en eigenaar van AdPUB de drijvende kracht achter dit online bouw en vastgoed platform. Door brede ontwikkeling en mix van interesse in techniek, vastgoed, commercieel inzicht en studie internet marketing lijkt het als vanzelf ontstaan.

 

Missie en Visie

Ons streven is om de van oorsprong traditionele bouwsector online vooruit te helpen. Want op de digitale snelweg wordt de grootste winst voor bedrijven komende jaren steeds belangrijker gemaakt!

Dat u als vastgoedondernemer goed kunt bouwen is voor de huidige consument die een aannemer, bouwprofessional, architect of leverancier zoekt vanzelfsprekend. Maar ze moeten u online wel tegenkomen…

Want iedere bouw en aankoop begint met een online zoekopdracht. Een potentiële opdrachtgever met plannen komt hierbij al snel op een van onze specialistische websites binnen het netwerk terecht. Van de eerste kennismaking met de bouwwereld tot schetsontwerp, offertes vergelijken, praktische tips en opdrachtverstrekking begeleiden we hem of haar digitaal online.

Vraag en aanbod op ongedwongen wijze sturen en duurzaam aan u koppelen is onze missie.

 

Vraag en Aanbod

AdPUB Netwerk is gericht op het samenbrengen van bouwkundige vraag een aanbod. Voor ieder onderwerp doen we vooraf uitgebreid marktonderzoek, zo weten we altijd vooraf wat er speelt bij consumenten. En spelen in op de actuele behoefte van consumenten en komende trends. Hierdoor hebben we ook  niche sites voor het aanbieden van specialistische producten en diensten.

Nieuwe opdrachtgevers bereiken kan via uw persoonlijke publicatie op media binnen ons Netwerk. Of we helpen uw eigen online prestaties verbeteren. Kijk voor internet strategie via persoonlijk advies op Consulting.

 

Onderdelen van AdPub Advertentienetwerk

 

Online Netwerk

Internet platforms zijn de basis van ons advertentienetwerk. Het bestaat uit een continu groeiend spinnenweb van bouw en vastgoed gerelateerde websites, nieuwsbrieven en Social Media als Facebook, Twitter, Linkedin. Denk hierbij ook aan aanverwante zaken als verbouwingen, bouwmaterialen, transport en welzijn in en om het huis.

Bekijk een greep uit de inhoud van ons Online Netwerk.

 

Offertes Ontvangen

Direct omzet verhogen door relevante offertes van potentiële opdrachtgevers te ontvangen? U heeft snel nieuwe klanten wanneer u gebruikt maakt van onze offerte service. Probeer het zelf gratis uit zonder risico, direct vrijblijvend uw Bedrijf Aanmelden.

 

TV Netwerk

Televisie reclame biedt een perfecte aanvulling op online advertenties, maar kan uiteraard ook zelfstandig ingezet worden. Kies het nationaal of commercieel televisiekanaal met programmering die aansluit bij uw doelgroep.  Samen met onze partners bieden we een compleet pakket aan van reclame productie en commercial uitzending. Maatwerk of samengestelde pakketten, de keuze is aan u. Geef eenvoudig uw wensen op via het Contactformulier.

 

Offline Netwerk

Het offline netwerk van marketing mogelijkheden bestaat uit permanente vastgoedobjecten en buitenreclame locaties. Hiernaast bieden we een wisselend aanbod van bouwhekreclame op bouwlocaties verspreid over heel Nederland.

Interesse in offline marketing mogelijkheden? Laat het ons weten via Contact.

 

AdPUB helpt u graag scoren,
Gerben Roberg
Connect via Linkedin en volg Twitter

 

AdPUB.nl is A VarioPRO Company

Bankrekening nr. 1562.33.355
BIC RABONL2U
IBAN nr. NL40 RABO 0156 2333 55
KvK Enschede nr. 08215089
BTW nr. NL.128466947.B.01

Correspondeer via het Contactformulier >>

 

LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email