Consulting

Consulting Internet Marketing Bouw en Vastgoed

Geld verdienen aan bezoekers op uw website!

 

Meer bezoekers op uw website krijgen is natuurlijk mooi, maar hoe dit verkeer omzetten naar betalende klanten? Ofwel hoe verkoop ik (meer) aan potentiële opdrachtgevers? Veel geld verdienen en verhogen van winst via internet kan!

Snel nieuwe klanten krijgen zonder eigen website? Ervaar het gemak van direct Offertes per Email!

Het omzetten van bezoekers naar een gewenste actie heet in online marketing converteren van bezoek. Hoeveel mensen doen online wat ik graag wil dat ze doen. Dit ‘doen’ kan zijn extra info aanvragen, bestelling plaatsen, aanmelden voor nieuwsbrief, of wat uw wens ook maar is.

Het beoogde doel blijkt uit uw internet strategie…

 

Hebt u een internet strategie?

Een website is indien goed ingezet meer dan een digitaal uithangbord online. Zie het als uw ambassadeur, een salesmanager die 24/7 online dag en nacht voor u werkt. Mogelijk de goedkoopste verkoopmedewerker met het hoogste resultaat!

Een goed plan en uitgewerkte strategie is voor online succes wel noodzakelijk. (Enige uitzondering hierop is deze Offerte Service)
Dit kunnen onpage factoren op uw website zijn, maar ook off page factoren buiten uw webpagina. Een combinatie van visie, techniek en psychologie; AdPUB helpt hierin graag inzicht krijgen. En dit is iets anders dan een mooie layout, snelle succesverhalen en glimmende plaatjes.

 

Online Prestaties

Uw online prestaties verbeteren kan de sleutel zijn tot behalen van omzetdoelstellingen, winst en groei. Of noodzaak tot overleven om maar even heel direct te zijn. Online prestaties verbeteren voegt altijd waarde toe, AdPUB helpt hierbij.

 

Wat is Internet Marketing Consulting bouw en vastgoed

De bouwsector is bijzonder en enigszins gesloten. Een wereld op zich, en daar zijn we stiekem best trots op! Traditie, ervaring en vakmanschap waren decennia speerpunt van marketing voor klanten werven. Maar tijden, omstandigheden en consumenten veranderen en vragen nu om een andere aanpak.

De consument verandert sneller dan het gemiddelde bouwbedrijf,  speel hier op in en laat de concurrentie definitief achter. Goed inzetten van het internet is hiervoor een perfect middel. En nee, volgens ons dit niet dag en nacht actief zijn op social media als Twitter, Linkedin en Facebook. AdPUB weet wat er in de sector leeft en spreken uw taal.

Structureel blijvende verbetering aanvoeren is waarmee wij graag waarde toevoegen.

 

Voor wie is Consulting

AdPUB internet marketing consulting is geschikt voor MKB bedrijven met online activiteiten. Deze kunnen wij adviseren in verbeteren en optimaliseren van de internet activiteiten. Ook helpen we meedenken bij nevenactiviteiten of nieuwe start. Ook denken we meedenken bij oppakken nevenactiviteiten, nieuwe projecten of online herstart.

 

Wat zijn wij niet

AdPUB is (voor derden) geen website bouwer, geen linkbuilder, geen SEO of SEA specialist, geen blogger, en geen mooi weer prater. Hierin zijn andere aanbieders en internet bedrijven in gespecialiseerd.

Allemaal wel belangrijke activiteiten overigens die wij intern ook voor ons eigen AdPUB Netwerk en adverteerders uitvoeren. Wij adviseren natuurlijk wel wat u hierin zou kunnen (laten) doen.

 

Wat doen wij graag

Observeren is wat wij in eerste instantie vooral doen. Kijken wat uw online activiteiten zijn, passief en actief. Zien wat er gebeurt en hoe bezoekers reageren. Hieruit trekken we conclusies en delen deze mening u graag ongezouten. Suggesties en plannen tot verbetering hoe een en ander te optimaliseren hoort hier natuurlijk bij.

Op verzoek is optioneel aanvullend gericht marktonderzoek mogelijk. Maatwerk toegespitst op uw ambities, markt en doelstelling. Direct inspelen op actuele situaties en komende marktomstandigheden is hiermee goed mogelijk. We vertellen er later graag meer over.

 

AdPUB Consulting Programma

We hebben enkele standaard oplossingen voor internet markering bouw en vastgoed consulting samengesteld. De inhoud per programma vind u door op de links hieronder te klikken, boek direct online.

 

Internet Marketing Bouw/Vastgoed Consultancy: (Aanbieding)

  • Bouw & Vastgoed Consultancy - 45 Min. Tele
  • Bouw & Vastgoed Consultancy – 8 Uur op Locatie
  • Bouw / Vastgoed Consultancy – 4 Uur op Locatie

Direct stappen zetten door advies aanvragen en Uw Consultant Claimen>>
Per programma staat naast de inhoud uw investering, boek online en ontvang direct uw BTW factuur.

 

Advertentie Consulting + Ads

Advertentieteksten creëren, advertenties maken, Ads publiceren, resultaten meten, splittesten en met verkregen big data optimaliseren.
Dit is een beknopte beschrijving van wat er komt kijken bij succesvol adverteren online. Profiteer nu mogelijk ook van Onze Ads Expertise!>>

 

Een combinatie tussen geboden AdPUB consulting en gericht adverteren op het online Netwerk kan ook. De Offerte Service gebruiken of een ander pakket samenstellen is ook mogelijk. Neem om uw wensen te bespreken direct Contact met ons op.

LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email