Adverteren

Succesvol Adverteren op AdPUB Netwerk kan Online en Offline

Kies beste advertentiemethode voor uw campagne en doelstelling

 

Adverteren kan op vele manieren, iedere marketingmethode heeft eigen prijsstelling en impact. Daarom streven we ernaar in ons netwerk een breed aanbod van adverteer mogelijkheden te bieden.

Direct Extra Omzet

Uw activiteiten verkopen was nog nooit zo gemakkelijk! Nieuwe klanten vragen concreet offertes aan, deze sturen we u direct door na Eenvoudig Aanmelden (Tip!)

 

Online Adverteren

Het meest doeltreffend is online adverteren op specialistische websites. Reclame maken op internet is snel, meetbaar en kan al tegen geringe kosten. Dit is dan ook niet toevallig de basis van AdPUB Netwerk, eindeloze mogelijkheden en betaalbaar, voor zowel grote ondernemingen, MKB bedrijven alsook voor kleine ondernemers en zzp-ers.

Kijk voor een selectie van mogelijkheden bij Advertentienetwerk, adverteer met banner, persoonlijke content, advertorial of vermelding in nieuwsbrief. We helpen vrijblijvend persoonlijk een keuze maken, zoek hiervoor Contact.

Staat de website met het bouwkundige onderwerk van uw keuze er niet bij, dan kunt u Contact opnemen. Ter bescherming van uw niche zijn niet alle specialistische website openbaar, vraag gewoon naar onze mogelijkheden.

 

Aanleverspecificaties

Veel gebruikte advertentieformaten online: (breedte x hoogte in pixels)

250 x 250 Square – Goed formaat
300 x 250 Medium rectangle – Tip
728 x 90 Leaderboard
120 x 600 Skyscraper
Afwijkende formaten zijn op aanvraag mogelijk.

Hou deze afmetingen aan en uw ad of banner is goed te plaatsen op ons netwerk. Banners in GIF en JPEG worden ook op Apple devices (zoals iMac, iPhone en iPad) goed weergegeven. Onze ervaring is dat een statische advertentie met goede tekst optimaal converteert.

Wanneer niet ander vermeld zijn prijzen voor plaatsing gebaseerd op door u kant en klaar aangeleverd materiaal. We kunnen u optioneel helpen bij het maken van teksten en ontwerpen van strakke banner, vraag ons maar.

 

Banners Ontwerpen

Vervaardigen van promotiemateriaal op maat kan tegen meerprijs. Neem bij interesse voor samenstellen of persoonlijk ontwerp contact op voor een passende offerte.
Voor uitsluitend een nieuw logo ontwerp, banner design, huisstijl (re)styling, flyers, brochures en teksten kun je direct online advies en prijzen van Ontwerpen Aanvragen.

 

Advertentieteksten

Goede reclametekst nodig die echt werkt en snel bedrijfsresultaat verhoogt?

Dit zijn dus waardevolle teksten in Ads die winst genereren en aantoonbaar meer geld opleveren dan ze kosten – Gegarandeerd!

Voor gebruik in advertenties online heb je een korte en krachtige maar wervende boodschap nodig die potentiële klanten in actie brengt…
Uitsluitend voor eigen gebruik hebben we hier door de jaren heen veel mee getest, resultaten gemeten en advertentiecampagnes verbeterd.

Tot voor kort dus allen voor eigen winst en risico beschikbaar. Nu gunnen we een klein aantal ondernemers toegang tot Onze Ads Expertise!
Profiteren van deze unieke mogelijkheid? Vul Contactformulier In met motivatie + doelstellingen en wij kijken hoe we waarde kunnen toevoegen.

Opdat onze Ads Expertise niet voor iedereen weggelegd is, kun je hiervoor altijd ook professionele Tekstschrijvers Aanvragen>>

 

Offline Campagnes

Internet marketing kracht bijzetten met offline campanges is zowel voor nationale en zeker lokale marketing een bewezen methode. Kies bij iedere vorm van marketing doelstelling het platform dat hierbij past.

Zelfstandig of samen met onze mediapartners vullen we uw wensen graag optimaal in.

Bekijk geselecteerde mogelijkheden van het Advertentie Netwerk, Omzet Verhogen, Consulting of Contact Ons voor offerte en maatwerk.

LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email